Askıda Robotik
Askıda Robotik, devlet okullarında STEM bazlı bir eğitim vererek 9-10 yaş grubunu teknoloji konusunda bilgilendirmeyi amaçlar.
Merhabalar ben Alper. 21yaşında üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.
Twitch'de 6.5 aydır emek vererek yayınlar yapıyorum. İşimi severek yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. İşimi yapmam da tek bir engel var şuanda. O da bilgisayarım.Yeterli performansı istediğim performansı vermiyor.
Bana daha iyisi lazım öyle ki, izleyicilerime daha iyi bir şekilde gündem oyunları sunabileyim.
Bilgisayarım çok kasıyor. Hayallerim var. Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Aklımda plan ve programlar var bunları gerçekleştirmek istiyorum. Elimden tutan destekçim kimse yok. Umarım sizler desteğinizi esirgemezsiniz.
İçimde bir cevher var ki bunu biliyorum. Bunu ortaya çıkarmak istiyorum. Elimden tutmaya ne dersiniz?
DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Askıda Robotik, devlet okullarında STEM bazlı bir eğitim vererek 9-10 yaş grubunu teknoloji konusunda bilgilendirmeyi amaçlar.
FIRSAT EŞİTLİĞİ OYUNCAKLARLA BAŞLAR. İhtiyacına uygun oyuncak, her çocuğun hakkıdır.